lördag 17 juli 2010

High Way One

Day 3, 16 Juli:
Idag åkte vi från San Francisco ut på High Way One. Det var ganska dimmigt men väldans fint. Vi åkte 17-mile drive. En fin väg med en del sevärdheter. Bla det krokiga trädet, Ghost tree. Mot kvällningen stannade vi på Nepenthe, en resturang belägen på klippor ut mot havet. Vi sov i Morro Bay. En fiskeby med en jättestor klippa mitt i havet.

Day 4, 17 Juli:
Vaknade i Morro Bay. Frukosten var fruktansvärt äcklig. Det fanns gammalt fikabröd neddränkta i socker och mjölk med gamla flingor. Vi tog ett varsitt äpple, som var väldigt gott dock, och stack.
Vi stannade vid Madonna Inn. Ett av världens spexigaste hotel. Allt är rosa och rosigt. Det går knappt att beskriva utan att se.
Vi stannade i Santa Cruz för en andra frukost. Vi gick in på Subway där dom var dum och dummare. Ingen av dom fattade att vi ville ha en till macka.
Vid lunch kom vi till finfina Santa Barbara. Älskade Katy Perry's hemstad. Det var varmt och jättefint. Det var ju Lördag så hela staden luktade barbeque. Åt en Santa Barbara burger med avocado på, mums!
Efter Santa Barbara, inte långt därifrån hittade vi outleten som vi letat efter. Den var ENORM! Köpte allt som var beställt och allt som behövdes köpas, typ converse. Vi stannade där i 5 timmar, ända tills dom stängde.
1 timme senare var vi i Los Angeles. Vi hann inte se så mycket då eftersom vi var så trötta. Sov hela vägen fram till hotellet.
Hotellet på Manhattan Beach, Portofino var jätte jätte fint.

Inga kommentarer: