torsdag 30 december 2010

Cocosdrinkar

Superbra dag, förutom att vi försov oss till frukosten men det gick bra tillslut iallafall. Tidsomställningen är fortfarande lite svår. Men annars har vi legat vid poolen hela dagen. Dom varnar för jellyfish i havet så där har vi inte varit så mycket. Men på stranden är det skönt att ligga när klockan blir lite efter 3.
Vid lunch tänkte jag och Erik beställa lite coola drinkar. Vi såg att grannbordet beställde in hela cocosnötter men något gott i och vi tänkte att vi gör samma sak. Men det var ingen cool drink, bara äcklig cocosmjölk. Nitlott!
Mycket poolbad och mys har vi hunnit med iafl. Erik har fått "vattenöra" för han har badat så mycket. Helt döv!

Tror det bor ca 3 andra svenska familjer här. En tant som är ganska bitter. Hon gillar verkligen inte att vi busar runt. Sen 2 barnfamiljer som jag sett.
Dom har börjat förbereda för nyår imorgon och ikväll har dom haft lite "förfest", uppträtt med kareoke på scenen dom byggt och dukat fram bord osv. Det var väl inte sådär jättevackert dom sjöng. My heart will go on blev väl ungefär Mi heeeert vil goooo ååååååååh med lite tailändsk brytning.
Imorgon ska vi in till staden en bit härifrån och köpa bla ballonger/påsar dom brukar tända på och hissa upp i himlen sen blir det 5 rätters middag vid "scenen" som farmor Fältsjö bjuder oss på ända ifrån Sverige :)

Godnatt alla där hemma!

Inga kommentarer: