tisdag 22 juni 2010

GOTLAND!

Helt underbart, så fint!

Måndag:
03:00 Sov inte en blund efter balen. Åkte direkt hem, bytte om, stannade på Statoil och åt en korv sen drog vi mot Nynäshamn.
Sov max 1 timme på båten.
Vi fick en jättesöt stuga. Sen åkte vi in till Visby och firade Erik med lammfilé och sex on the beach.

Tisdag:
Det var lite mulet så vi åkte in till Visby. Vi shoppade lite och bevittnade ett bildrama. Några rosengårdsturkar bråkade med en oskyldig gotlänning. Vi satte oss på en parkbänk mittemot för att kolla. På kvällen grillade vi på Sunestranden och drack öl. Det var så fruktansvärt fint och mysigt.

Onsdag:
Upp tidigt för att åka till Fårö och Sudersand. Sudersand är som att vara utomlands. Stekte i solen, det gjordes sandslott och Lotta hade med sig sina träningskläder och tränade.
Sen kollade vi på raukar och fikade och såg Carolina Gynning. Fanny freakade ut totalt och började skrika som en liten flicka... haha!
På kvällen skulle vi köra en barrunda. Först var vi på Krönet. Så himla mysigt med soffor och filtar och utsikt över havet. Sen gick vi till Munken. Där hamnade vi med några mc-killar från Kalmar.

Torsdag:
Åkte till Villa Villekulla och lekte runt på Sommarland. Åkte gokart osv.. och stekte. Jag brände mig som saaatan på axlarna. Somande i solen tills Kalmarkillarna kom igen och förstörde lugnet.

Fredag:
Fanny, Viktor, Erik och jag åkte till Lummelunda och kollade på film och åkte därifrån.. hehe. Sen sklle vi leta på något ridställe som vi aldrig hittade.
På kvällen åt vi Tacos och drack drinkar hos mig och Erik. Sen åkte vi in till Visby och Erik glömde sitt leg, så det blev inge mer öl för honom, hihi.

Lördag:
Shoppade lite i Visby, åt brända köttbullar och sen spelade vi äventyrsgolf. Satte en hole in one på första slaget. Vi hann slå 8 hål sen stack vi. Jag och Erik vann :) Sen kollade vi på bröllop, det var så fint.
På kvällen gick vi på Sunestranden och myste. Ett riktigt bra avslut på semesterveckan.

Söndag:
Packade ihop det sista. Avslutade med glass på Glassmagasinet. Vi hamnde på en dålig färja. Satt obekvämt, kollade på en skitdålig film på en skitliten skärm och jag mådde illa.
Resan hem gick fort. När vi kom hem drack vi Gutethe och kollade på bilder :)



Gotland är för fint<3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt underbar vecka älskling! Det måste göras om!:)

Anonym sa...

Helt underbar vecka älskling! Det måste göras om!:)